وزارت تعاون، کار و رفاه اتماعی شرکت سرمایه گذاری تأمین اتماعی شرکت سرماه گذاری نفت و گاز و پتروشیمی تأمین (تاپیکو) شرکت سرمایه گذاری صنایع پتوشیمی (piic) شرکت مهندسی و نصب فیرمکوپارس
ایران، شیراز
خیابان قصرالدشت، چهارراه مطهری(زرگری)، پلاک 432

پیشرفت 96درصد پیاده سازی سامانه هوش تجاری در PIIC

پیشرفت 96درصد پیاده سازی سامانه هوش تجاری در PIIC

پیشرفت 96درصد پیاده سازی سامانه هوش تجاری در PIIC

 

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل شرکت سرمایه گذاری صنایع پتروشیمی، بر طبق گزارشات پیشرفت پروژه پیاده سازی سامانه هوش تجاری هلدینگ ها و مجموعه های عضو گروه شستا، شرکت سرمایه گذاری صنایع پتروشیمی به پیشرفت 96 درصدی همانند هلدینگ بالادستی دست یافت.

گفتنی است این پروژه حاصل زحمات همکاران و مدیران ستادی، نماینده BI و مدیر IT شرکت سرمایه گذاری صنایع پتروشیمی با همکاری مدیران تابعه عضو گروه PIIC محقق گردیده است.

دکتر فدائی دولت مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری صنایع پتروشیمی ضمن قدردانی از همکاری عضو گروه سرمایه گذاری صنایع پتروشیمی، همکاران و مدیران ستادی جهت پیشرفت این پروژه جهت رسیدن به اهداف مدیریتی برای استفاده بهینه از اطلاعات در سازمان را مثبت ارزیابی کرد و در ادامه بیان داشت، مدیران مجموعه می توانند با استفاده از این سیستم، هوش تجاری سازمان خود را رصد کنند و این امر، مدیران بالادستی را جهت تحلیل و پیش بینی آینده در قالب نشان دادن فرصت ها و تهدید های سازمان، یاری خواهد کرد.

گفتنی است، هوش تجاری یا Business Intelligence – BI در واقع نوعی هوش کسب و کار است که از سیستم های اطلاعات سازمانی مبتنی بر سطوح سازمان تشکیل می شود و این سیستم پیشرفته اطلاعاتی، کمک می کند تا مدیران میانی و ارشد برای تحلیل وضعیت کنونی و همچنین پیش بینی آینده سازمان بر اساس داده های موجود از اطلاعات مالی و منابع انسانی سازمان ها نتایج دقیق تری بدست آورند.

لازم بذکر است، با توجه به آنکه داده و اطلاعات نقشی اساسی در سازمان های امروز دارند، سیستم هوش تجاری (BI)، سیستمی است که داده های سازمان را به اطلاعات تبدیل کرده و آن اطلاعات را به زبان ساده در اختیار تصمیم گیرندگان آن قرار می دهد.

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد. کتابهای زیادی در شصت و سه درصد گذشته، حال و آینده شناخت فراوان جامعه و متخصصان را می طلبد تا با نرم افزارها شناخت بیشتری را برای طراحان رایانه ای علی الخصوص طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد. در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها و شرایط سخت تایپ به پایان رسد وزمان مورد نیاز شامل حروف چینی دستاوردهای اصلی و جوابگوی سوالات پیوسته اهل دنیای موجود طراحی اساسا مورد استفاده قرار گیرد.